dilluns, 1 de maig del 2017

EXCURSIÓ AL PARC D’AVENTURA ANIGAMI

Estàs preparat? Ja arriba l’estiu… No et quedis a casa i vine, vine a l’esplai!! Recordes aquestes frases? A les portes d’acabar el curs escolar i començar a gaudir de l’estiu volem fer l’última excursió per tal d’acomiadar-nos d’aquest curs 2016-2017 que esperem us porti molt bones notes!!! 

Ben carregats d’energia i adrenalina per engegar els casals d’estiu i les colònies us proposem anar a passar el dia al parc d’aventura Anigami. Situat a l’Esquirol, és un espai amb activitats de tota mena: pont de mico i tirolina gegant, circuit aeroforestal, tir amb arc, circuit d’orientació, circuit d’slackline, rocòdrom, ecoparc, taller de granja d’animals, cursa de relleus, parc infantil i zona jocs del món… 
Ja en tens ganes oi?? Doncs t’expliquem!!
DIA DE LA SORTIDA: 13 MAIG 2017 || LÍMIT D’INSCRIPCIÓ: 08 MAIG 2017
COM HI ANEM? AMB BUS!  HORARI: Ens trobarem a les 08.00h a l’estació d’autobusos de Balaguer. L’hora aproximada de tornada són les 21.00h, a la mateixa estació.
QUI POT PARTICIPAR?? Infants i joves d’entre 8 i 14 anys de totes les escoles
PREU: 35€ Per tal d’efectuar la inscripció de manera correcta, caldrà tirar la butlleta d’autorització a la bústia de l’esplai (dins de l’escola Gaspar de Portolà) i fer el pagament de l’import corresponent al següent número de compte amb el nom: ISBN ES93-0081-0106-6400-0655-5766 (Banc Sabadell)

QUÈ CAL PORTAR A L’EXCURSIÓ???
-    Motxilla de dues nanes amb aigua, esmorzar, dinar i berenar
-    Roba d’esport còmoda i calçat esportiu còmode (posat)
-  Els joves que van a la ruta: calçat de muntanya (posat), roba esportiva còmoda i gorra (posada). 
   A la motxilla aconsellem portar calçat de recanvi, és a dir, un altre ket còmode i una samarreta de recanvi (si la teniu, la blava dels 5 anys de colònies, per exemple)
-         FOULARD DE L’ESPLAI I SAMARRETA GROGA (posada) – si la teniu 

    







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada