dijous, 19 d’octubre del 2017

INSCRIPCIONS A COLÒNIES: LA CLOSA 2018



DESCARREGA'T ELS DOCUMENTS MÉS IMPORTANTS: 






Benvolguts pares, mares, nens, nenes i joves,

L’equip de monitors i monitores del Centre Esplai Gaspar de Portolà es posa en contacte amb vosaltres per contagiar-vos les ganes i les il·lusions que tenim en viure unes noves colònies al vostre costat! I dues grans rutes caminant!! Dia rere dia pensem en Can Solà i l’únic que ens treu la melancolia de tornar-hi és pensant amb La Closa 2018!! Ja és la vuitena carta que redactem i de veritat que això ens dóna una empenta molt gran a seguir endavant, estiu rere estiu, a descobrir Catalunya i a conèixer el millor dels nostres nens, nenes i joves!

Així doncs, fil a l’agulla per preparar les activitats més canyeres per aquest estiu! Però no abans de saber qui ens acompanyarà a... LA CLOSA 2018!! Situada a la comarca del Bergadà, al límit del Ripollès, tornem al parc Natural de l’any 2012, el del Cadí Moixeró. A més, estem a pocs metres de Castellar de N’hug, un poble romànic amb molta cultura i tradició senderista: des del poble s’arriba a les Fonts del Llobregat, l’origen del corrent d’aigua del riu Llobregat.  

Ja tenim casa de colònies, ara falta saber quan hi anem!! Enguany recuperem la nostra setmana de juliol i marxem del 23 al 29 de juliol els infants de primària i del 21 al 29 de juliol els joves dels campaments volant i acampats. El preu total de les colònies són 230 € pels infants de 1r a 6è de primària. I pels joves de 1r a 4t d’ESO serà de 250€. Com bé sabeu, enguany els joves de 4t d’ESO poden continuar venint amb nosaltres, i ens encanta! A més, a primer d’ESO puja un grup molt nombrós de joves i no considerem còmode ni segur fer una ruta per la muntanya de 3 dies amb una cinquantena de joves.

Per aquest motiu hem decidit separar el grup de la ESO en dos grups naturals: 1r i 2n d’ESO formaran el grup volant, amb els seus monitors/es i 3r i 4t d’ESO formaran el grup acampats, amb els seus monitors/es. Tanmateix, hi hauran activitats i reflexions que farem tots dos grups junts al llarg de la setmana. Però d’entrada, hi hauran dues rutes diferents a seguir pels dos grups. Ambdós grups marxaran dos dies abans de la resta de la colònia per a fer una ruta de tres dies pel Pirineu català.  Un cop feta l’excursió, continuaran a la casa de colònies amb la resta de participants. 

A més a més, la logística i distribució de la casa de colònies, La Closa, destina 25 places en tenda de campanya cada nit, en un prat davant de l’edifici central. Per tal d’adaptar-nos, els joves de 3r i 4t d’ESO acompanyats dels seus monitors/es viuran l’aventura de dormir en tenda de campanya cada dia de la setmana!! De ben segur aquest valor afegit ens dóna mil i una situacions divertides per explicar!!

Així que si ja us heu decidit i teniu entre 6 anys (1r de Primària) i 15 anys (4t d'E.S.O.) no espereu més! Esperem la vostra participació i per aquesta raó, us adjuntem aquesta butlleta d'inscripció amb tota la informació, perquè tots els interessats i interessades ens ho feu arribar el dia 4 de novembre de 2017 a la TARDA!  L’horari aquest any serà de:
- 17.00h a 18.00h  per les famílies nouvingudes al centre
- 18.00 a 19.00h per les famílies que ja han participat a Can Solà 2017 i pels que tenen germans que han anat a Can Solà.

Lloc: Ho farem al menjador de l’escola de Gaspar de Portolà. 

Serà un únic dia de pre-inscripció on caldrà portar tota la paperassa que demanem al díptic.  Les inscripcions seran inscrites per rigorós ordre d’inscripció. Llegiu atentament i no perdeu el fil de com funcionarà enguany les inscripcions. No us ho perdeu, l'aventura a La Closa està a punt de començar! Dóna't pressa i no deixis perdre el que pot ser un estiu inoblidable. Junts cridarem Canya a l’esplai!


DESCARREGA'T ELS DOCUMENTS MÉS IMPORTANTS: 







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada